Eau Du Bresil©, Värskendav aroom Brasiiliast

Fütoaromaatne vesi -Ilurituaal Brasiiliast

100 ml
Tootekood: 1123510F

Eau Du Bresil©, Värskendav aroom Brasiiliast

Fütoaromaatne vesi -Ilurituaal Brasiiliast

100 ml
Tootekood: 1123510F

  • Lõõgastav toime
  • Aroomiteraapia
  • Värskendav toime
55 €

550.00€/L

Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

 Värskendav fütoaromaatne sprei kehale ja juustele
Brasiilia Amazonase vihmametsade sügavustes leidub keset rohelust võimsaid veemassive nii jugasid kui suuri koskesid. Aroomi loomisel inspireeris Cinq Mondes iidne Brasiilia farmakoloogiast pärtit « Banho Rituaal » mille energiataastamise jõuks on vee tervendavad ja kosutavad omadused ning vihmametsade ergutav aroom. Brasiilia « Banho Rituaal » on keha ja vaimu taastav kümblus koskede all keset vihmametsa.

490 €/L

Kasutamine

Pihusta lõhna igapäevaselt kehale ja juustele, mis toob värskuse ja rahu nii kehale kui vaimule. Rahustava toime saavutamiseks pihusta oma padjale või kodutekstiilidele. Kasutades lõhna hommikuti peale dušši saad toniseeriva ja värskendava efekti. Kuumadel suvepäevadel hoia lõhna külmkapis, mis annab eriti jahutava ja värskendava efekti. Aroomibukett: Tipunoodid: valge laim ja tsitruse essentsid. Südamenoodid: valge laimi koor ja lehed ning kookose ekstrakt... Põhjanoodid: valge seeder. Loodud Olivia Geacobetti poolt.

 

Koostisosad ja toimeained

Alcohol, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Denatonium Benzoate, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Linalool, Coumarin, Geraniol, Citronellol.