Géto Suprême Serum

Kõiki vananemise ilminguid korrigeeriv ülim noorendav seerum näole Jaapani orgaanilise Geto lehtededest. Ilurituaal Okwnava, Jaapan

30 ml
Tootekood: 1112026F

Géto Suprême Serum

Kõiki vananemise ilminguid korrigeeriv ülim noorendav seerum näole Jaapani orgaanilise Geto lehtededest. Ilurituaal Okwnava, Jaapan

30 ml
Tootekood: 1112026F

  • Esimesed kortsud
  • Pinguldav ja tõstev toime
  • Seerum
  • Vanenemisvastane toime
  • Kortsudevastane toime
  • Pump pudel
300.01 €

Tõestatud efektiivsus

+53%

paraneb kollegeeni tootmine nahas

uuring on läbi viidud vananenud naha eksplantaadiga, manustadest Geto Bio ekstrakti igapäevaselt 7 päeva jooksul

+39%

paraneb dermise ja epidermise ainevahetus

uuring on läbi viidud vananenud naha eksplantaadiga, maustadest Geto Bio ekstrakti igapäevaselt 7 päeva jooksul

+82%

naha ilu taastatud

Rahulolu test dermatoloogide poolt on läbi viidud sõltumatu labori poolt 22 naisega, kes kasutasid igapäevaselt toodet ühe nädala jooksul.

+86%

naha pehmus ja toitumus paranenenud

Rahulolu test dermatoloogide poolt on läbi viidud sõltumatu labori poolt 22 naisega, kes kasutasid igapäevaselt toodet ühe nädala jooksul.

+77%

naha elastsus ja prinkus paranenud

Rahulolu test dermatoloogide poolt on läbi viidud sõltumatu labori poolt 22 naisega, kes kasutasid igapäevaselt toodet 4 nädala jooksul.

Toote kirjeldus

97% looduslike koostisosadega tüviraku tasandil töötav naha uuenemisprotsessi taaskäivitav piimja koostisega seerum mis imendub koheselt nahka, pakkudes kohest mugavustunnet. Jaapani Okinawa saare ilurituaalidest inspireeritud Géto Suprême seerum täiendab meie ülimat vananemisvastast Géto Suprême näokreemi, et pakkuda täielikult luksuslikku kodust ilurutiini! Pinguldab ja noorendab näo ja dekoltee piirkonda. Imeline Organic Getto (Alpina Speciosa - roosa kalganirohi) Bio ekstrakt sisaldab kõiki erakordseid omadusi Okinawa nooruslike saja aastaste jaapanlaste ilusaladustest. Nooreandava seerumi  imepärane aktiivaine- Geto taim aitab ennetada ja korrigeerida kõiki vananemise märke. Geto taimel on haruldane võime tegutseda võrdselt hästi naha vananemist ennetavate probleemidega alates 30+eluaastast ja küpsema naha struktuuri korrigeerimisega. Seerumis sisalduv Jaapani Geto taime ekstrakt mõjub 42 geenile, mis on seotud naha vananemisega, olles seega võimas vananemisvastane abivahend. Seerumi aktiivainetel on nahka siluv, täitev, tõstev ja tasandav efekt. Kortsud on tasandatud, nahk on pindmiselt ja sügavalt niisutatud ning särav. Näo ja dekolteepiirkonda noorendav toime juba peale 7 päeva kasutamist. AKTIIVAINED : Orgaaniline Geto (Alpinia Speciaosa – Roosa Kalganirohi) - võimas taastav ja noorendav toime. Hüaluroonhappe fillerid: stimuleerivad kollageeni tootmist, siludes ja pehmendades seeläbi õrna piirkonna naha struktuuri. Amiinohapped : tugevdavad ja taastaved naha struktuuri. Wakame vetika ekstrakt : vabade radikalide vastane toime. AROOM : valgete lillede aroombukett, roheline tee ja seeder. TOOTE MUGAVUSED JA EFEKTIIVUSUS: Tänu kiirele imenduvusele ja kõrge toimeainete kontsentratsiooni sisaldusele on näha kohene mõju juba peale esimest kasutuskorda. Ideaalne alus enne kreemitust. Kõrge kontsentratsiooniga seerum sisaldab Cinq Mondes poolt välja töötatud haruldast ja väärtuslikku Geto ekstrakti millel on tõestatud efektiivsus peale 4 nädalast kasutamist. Seerum  taastab naha volüümi  82%,  struktuur ja toitumus paraneb 86%, naha prinkus ja elastsus on paranenud 77%. Géto Suprême seerum on prestiižikas karbis.

Kasutamine

Ilurutiini alustamiseks kandke Géto Suprême Le Sérum,hommikul ja /või õhtul, täiuslikult puhastatud nahale. Tänu Géto Bio ekstrakti erakordsele kontsentratsioonile ja suurele läbitungimisvõimele piisab ühest pumbavajutuset kasutuskorral.

 

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Propanediol, Hydrolyzed Yeast Extract, Cetearyl Alcohol, Microcrystalline Cellulose, Caprylic/Capric Glycerides, Sorbitan Caprylate, Butylene Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Fragrance (Fragrance), Cellulose Gum, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Undaria Pinnatifida Extract, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Sodium Lactate, Alpinia Speciosa Leaf Extract*, Polyglucuronic Aci d, polüsorbaat 20, tokoferool, fibroiin, letsitiin, 1,2-heksaandiool, piimhape, Palmitoüültrieptiid-1, Palmitoüültetrapeptiid-7, sidrunhape, naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, bensüülsalitsülaat, hüdroksütsitroonil, Linalool. *Mahepõllumajandusest saadud Geto leht

Koostisosade loetelu võib muutuda, soovitame teil alati kontrollida ostetud toote loendit.