Cinq Mondes After Calendar X Hipanema

Jõulu kingikalender, perioodiks 25.12 - 31.12

Komplekt
Tootekood: 1399059F

Cinq Mondes After Calendar X Hipanema

Jõulu kingikalender, perioodiks 25.12 - 31.12

Komplekt
Tootekood: 1399059F

79 €

Toote kirjeldus

Cinq Mondes Advendikalender on kokku pandud parimatest ilutoodetest näole ja kehale. Advendikalender on ilus kingiidee just Jõulude ajal, sest komplektis on üllatuskingitused alates 25.12 kuni 31.12. Jõulukalendrist leiab 6 reisisuuruses toodet: Flowers Cleansing Balm 20ml, Kaolin and Flowers mask 20ml, Ayurvedic Body Balm 30ml, Intense Comfort Cream 15ml, Phyto Peeling lotion 30ml ja kauni Hipanema käeehe.

 

Flowers Cleansing Balm - Puhastuspalsam ja meigieemaldaja näole ja kaelale

Põhjalikult puhastav palsam eemaldab nahalt ebapuhtuse ja meigi. Palsam taastab naha värskuse ja sära. Nahk on põhjalikult puhastatud ja mõnusa tundega. Sobib normaalsele ja kuivale nahale. Mehed võivad kasutada seda enne habemeajamist, et pehmendada nahka. 

Kanna Flowers Cleansing Balm® kuivale näole ja kaelale vältides silmade ümbrust. Masseeri näpuotstega. Niisuta veidi nahka veega ja jätka tootega masseerimist. Puhastav palsam eemaldab meigi moodustades nahale kerge piimja kihi. Eemalda veega või Flowers Rain Tonic©’ga.

Koostisained: Mangovõi, Granadilliõli, Hibiski ekstrakt, Gardeenia ekstrakt, Valge liilia ekstrakt Passion fruit oil, mango butter, gentle tropical flowers acids. Aroom: Sidrunhein, kardemon.

Kaolin and Flowers Mask - Tõhus, toksiine eemaldav mask

Puhastab naha hetkega ja annab kirka sära. 99% looduslike koostisosadega mask eemaldab jääkained, kirgastab ja parandab naha tekstuuri ning ahendab poore.

Nahale kiireks sära lisamiseks ja matistamiseks: Jätke mask nahale mõjuma 3 minutiks. Ideaalne kasutamiseks enne pidu!
Naha silumiseks, puhastamiseks ja pooride ahendamiseks: Jätke mask 5 minutiks mõjuma.
Naha pinguldamiseks ja toksiinide eemaldamiseks: Jätke mask mõjuma 10 kuni 15 minutiks, ahendab poore.
Naha koorimine enne maski kasutamist parandab maski efektiivsust 30%.

Vältides silmaümbrust, kanna õhuke, kuid nahka siiski täielikult kattev kiht näole ja kaelale üks kuni kaks korda nädalas. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage maski pärast koorimist. Lokaalne kasutus: üksiku vistriku kuivatamiseks või ebaühtlase nahatooni tasandamiseks.

Koostisained: Kaoliin (valge savi), punane savi on nahka puhastava toimega ja Bali lillede õrnad happed ( Lootuse lill, Ilang Ilang, Hibiskus, Gardeenia) on naha sära taastava toimega. Toote koostises on 99% looduslikud koostisosad. Kaoliin (orgaaniline valge savi) orgaaniline punane savi ja orgaanilise sidruni ekstraktid. Aroom: Ilan Ilang ja tsitruselise koortest ekstraheeritud eeterlik õli.

Three Ayurvedic Oils Body Balm - Ajurveda õliga kehapalsam

See hästi imenduv niisutav, taaselustav ja pehmendav kreem sisaldab Neemi, Seesami ja Boswellia taimeõlide kokteili ja on mitteõlise tekstuuriga.
CINQ MONDES´i toote 3 Ayurvedic Oils Body Balm® idee pärineb iidsest ajurveda meditsiinist ja kujutab endast taimsete õlide segu, mida algupäraselt kasutati Lõuna-India traditsioonilises „Abhyanga” massaažis. Segu kolmest rahustava ja taastava toimega taimeõlist, mis sisaldavad rikkalikult elutähtsaid rasvhappeid, mida nahk vajab niiskustõkke taastamiseks ja säilitamiseks. Lõdvestab, toniseerib ja värskendab lihaseid. Aitab nahal taastuda peale päikesepõletust.

Kanna kreemi hommikuti ja/ või õhtuti kuiva nahaga piirkondadesse kehal. Suvisel ajal hoia kreemi külmkapis, et saavutada veelgi suuremat värskendavat efekti peale päevitamist.

Koostisained: orgaaniline seesamiõli, neemipuuõli, viirukipuuõli. Aroom: Vanillitinktuur ja kardemon, loodud tunnustatud parfümeeri Jean-Pierre Béthouard´ poolt.

Intense Comfort Cream - Intensiivselt toitev ja taastav kreem

Kreem sobib ideaalselt kuivale ja väga kuivale ning niiskusevaesele nahale päeva- ja öökreemina
Sellel rikkalikult toitval ja niisutaval kreemil on pikaajaline toime kuivale nahale. Avokaado- ja seesamiõli ning mürri ja mee ekstrakti sisaldav kreem taastab ja toidab kuiva ja väga kuiva nahka. SOS hädaabi kreem kahjustatud nahale!

Kanna kreemi igapäevaselt näole, kaelale ja dekolteele hommikul ja/või õhtul ka öökreemina. Talvel kui nahk on eriti tundlik ja kuiv, kasuta kreemi taastava näomaskina. Kanna kreem nahale paksu kihina ning mõne minuti möödudes vajadusel eemalda liigne kreem vatipadjakesega.

Koostisained: Seesamiõli, avokaadoõli, orgaaniline mürr, orgaaniline mesi Aroom: kiviroosiku, nelgi ja sandlipuu essentsõlid, loodud tunnustatud Prantsuse parfümeeri Jean-Pierre Béthouard´ poolt.

Phyto Peeling Lotion - Näovesi
Phyto Peeling näovesi silub nahka ja loob särava jume. Vees sisalduvad puuvilja AHA happed ja glükoolhape eemaldavad surnud naharakud, stimuleerivad rakkude uunemist, siluvad nahka ja annavad koheselt särava jume. Alkoholivaba.

Vältides silmade ümbrust kanna hommikuti ja õhtuti Phyto-Peeling Lotion`it® vatipadjakesega puhtale näole ja kaelale. Ei vaja loputamist. Pihusta Flowers Rain Tonic® oma näole saavutamaks toniseeriva ja pehmendava toime. Seejärel niisuta sobiva kreemiga. Phyto-Peeling Lotion`it® kasutamisel soovitame nahka kaitsta päikese eest vastavate kaitsekreemidega.

Koostisained: Naturaalsed puuviljahapped (AHA-d) Glükoolhape 2.8 % (pH 4). Aroom: virgutav ja värskendav tsitruseliste, kananga (ilang-ilangi) ja vetiveeria lõhn, mis on loodud tunnustatud Prantsuse parfüümimeistri Jean-Pierre Béthouard poolt. Tõestatud tulemused pärast kasutamist 21 päeva: 90%* uuringust osavõtnud naistest täheldasid, et nende poorid ahenesid, iluvead vähenesid ning jume muutus säravamaks. *% Sõltumatu labori poolt läbi viidud rahulolu uuring 21 naisega.

 "Hipanema´ga" koostööös valminud käeehe on kaetud 18K kullaga ning kaunistatud oonüksist helmestega.

Koostisosad ja toimeained

Täpsema koostisosade ülevaate leiate tavasuuruses toote alt!