Zoya Naked Manicure Küünelakk Buff Perfector

Küüne tooni parandav lakk

15 ml
Tootekood: ZP784

Zoya Naked Manicure Küünelakk Buff Perfector

Küüne tooni parandav lakk

15 ml
Tootekood: ZP784

  • Vegan
  • Zoya Naked Manicure küünetooni täiustaja
  • Tekstuur - läbikumav
  • Tekstuur - prantsuse maniküür
  • Värv - Beež
  • Värv - Roosa
18 €

900.00€/L

Toote kirjeldus

Naked Manicure Buff Perfector on ideaalne küüneplaadile, mis ei ole liialt roosa. Sobib järk-järgult segamiseks ning kihtidena peale kandmiseks ka koos teiste toonidega, et muuta küüne tooni soojemaks ja täiustada erinevaid nahatoone.

Naked Manicure on lihtne ja väga tõhus süsteem, mis annab küüntele koheselt kauni loomuliku väljanägemise ning toodete järjepidev kasutamine parandab ja taastab küünte seisukorda. Naked Manicure süsteemi intensiivsed hooldavad toimeained tagavad tugevamad, elastsemad ja tervemad küüned.  

Koheselt nähtav väline tulemus saavutatakse Naked Manicure sarja kuuluvaid Perfectoreid ehk küünetooni parandavaid lakke kasutades. Kuues Perfector-lakis on kasutusel optilised hajutajad, keratiini täidisosakesed, imepisikesed peegeldavate omadustega värvipigmendid ja osakesed, mis moodustavad küüneplaadile mikroskoopiliselt õhukese kihi – kõigi nende koosmõjul saavutatakse küünepinnale üliõhuke kattekiht, mis toob välja küüne loomuliku ilu, mitte ei peida seda. Küünetooni parandavad lakid sisaldavad õrna värvipigmenti ning vitamiinide ja taimeosade segu, mis toetavad küünte mikrovereringet ja hapnikuvahetust.

Juhised küünetooni parandava laki kasutamiseks
Et valida ideaalne Naked Manicure küünetooni parandava laki toon, sobita selle värv küüneplaadi värviga. Lihtsalt aseta lakipudel küüne kõrvale ning vali värv, mis on küüneplaadile kõige sarnasem. Kui küünetoon jääb kahevahele, proovi tooni parandavaid lakke omavahel kombineerida, et saavutada sobivaim tulemus. Kui kombineerid kaht tooni, kanna alati esimesena küünele see, mille toon on tugevam.
Kui soovid heledamat küüneplaat vali heledam toon loomulikust küünetoonist ja kui soovid heledat küünelpaati veidi tumedamaks muuta siis vali tumedam toon.
Kui küüneplaat on ebaühtlase tooniga, veidi tuhmunud või kollakas, alusta tooniga Lavender, et küüneplaat neutraliseerida. Kasuta tooni Lavender enne, kui kasutad küüneplaadi värviga sobivat tooni.

 

 

Kasutamine

Kasutamine: Eemalda küüntelt lakk ja valmista küüned ette Zoya Remove+ küünelakieemaldajaga. Kanna küüntele üks kiht Zoya Naked Manicure Naked Base aluslakki ning jätka sobiva tooniga Zoya Naked Manicure Perfector õrnalt tooniva ja hooldava lakiga. Kui soovid valgemaid küünetippe, kanna küüne vabale tipule prantsuse maniküüri stiilis naturaalset valget tooni Tip Perfector. Lõpeta lakkimine Zoya Naked Manicure Satin Seal matistava või Glossy Seal läikega pealislakiga. Korda pealislaki peale kandmist iga 2-3 päeva järel, et hooldada küüsi ja pikendada värvi püsivust. Lase iga kihi vahel mõni minut kuivada.

Koostisosad ja toimeained

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride, Acetyl Tributyl CitrateIsopropyl, Stsaralkonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzohenone - 1, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ginkgo, Palmaria Palmata +/- 77891, 15850, 19140, 77491, 77266, 77742