Pre+Probiotic Essence

Pre- ja probiootikumide essence seerum. Ilurituaal Guilin, Hiina

100 ml
Tootekood: 1112010F

Pre+Probiotic Essence

Pre- ja probiootikumide essence seerum. Ilurituaal Guilin, Hiina

100 ml
Tootekood: 1112010F

  • Niisutav toime
  • Kõik nahatüübid
  • Nahka rahustav
  • Värskendav toime
  • Naha kaitsebarjääri tugevdav
  • Sobib tundlikule nahale
60 €

600.00€/L

Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

97%

orgaanilised koostisosad

47%

püsib nahk kauem niisutatud päeva jooksul

Kliinilisel testil osales 10 naist vanuses 18-70.

81%

kasutajatest leidsid, et nende nahk on pehmem ja rohkem niisutatud peale 1 nädalast toote kasutamist

4 nädalasel kliinilisel testil osales 22 inimest

Toote kirjeldus

 KASULIKUD MIKROORGANISMID PRE JA PROBIOOTIKUMI SEERUMIS - NAHA HEA TERVISE VÕTI
Teadustöö selles vallas viis Cinq Mondes laboratooriumid erakordse avastuseni, mille keskmes on naha mikrobioom ehk mikroorganismide kogumi osatähtsus naha tervisele. Nii nagu soolestiku mikrobioom, nii vajab ka naha mikrobioom piisavalt niisutatust ja tasakaalustatust, et ta suudaks toime tulla oma peamiste ülesannetega, milleks on kaitsta, niisutada ja uuendada naha kaitsemehhanisme ja ennetada vananemist. Tasakaalustatud mikrobioom annab nahale loomuliku kaitsevõime igapäevaste väliste kahjulike mõjurite eest, nagu näiteks keskkonnatingimused, elustiil, liigne pesemine jne.
Tänu sellele avastusele on meil täna võimalik esitleda [Pre+Pro]biotic Essence hooldus seerumit, mis on tänu kasulike bakterite paljundamisele ja mitmekesistamisele tulvil naha kaitsevõimet tugevdavaid sümbiootilisi komplekse.
MIKROBIOKOSMEETIKA – KOSMEETIKA LOODUSTEADUSTE AJASTUL
Umbes 100 000 miljardit mikroorganismi koloniseerivad meie nahka – bakterid, seened ja teised mikroorganismid, mis kõik mõjutavad naha tervist. Teadlased on hakanud intensiivsemalt uurima, millist rolli nad õigupoolest naha funktsioneerimisel mängivad. Peagi on oodata erakordset revolutsiooni kosmeetika vallas! Cinq Mondes viib kosmeetikateaduse täiesti uude mikrobiokosmeetika ajastusse.
EKSKLUSIIVNE SÜMBIOOTILINE KOMPLEKS
Seerumis leiduvad probiootikumid suurendavad nahale kasulike mikroorganismide mitmekesisust, tugevdades naha kaitsevõimet läbi füüsiliste ja immuunbarjääride ja prebiootikumid varustavad naha floorat mikrotoitainetega, mis suurendavad mikrobioomide hulga kasvu.
Sellise kompleksi ülesanneteks on esiteks luua füüsiline barjäär, mis parandab rakkudevahelist koostööd naha kõige pealmises kihis ehk epidermises. See omakorda suurendab naha niiskuse taset ning osaleb selle vananemist pärssivates protsessides. Teiseks aga luua immuunbarjäär, mis vähendab põletikku ja toodab antimikroobseid peptiide, mis aktiveerivad naha immuunsüsteemi. Need looduslikud antibiootikumid hoiavad ära nahale kahjulike mikroorganismide vohamise.
CINQ MONDES’ INNOVATSIOON
Tänu looduse tarkusele on Cinq Mondes’ laboritel olnud võimalik luua selline nooruse eliksiir nagu [Pre+Pro]biotic Essence. See hooldav seerum on rikastatud sümbiootiliselt toimivate aktiivosakeste kompleksiga, mis koostöös traditsioonilises Hiina botaanilisest nahahoolduses kasutatavate taimedega on Sinu naha mikrobioomi parim kaaslane!
Segu sellistest Hiina farmakoloogiast pärit taimed nagu heinputk ja lootos, kaitsevad nahka oksüdatiivse stressi eest. Patenteeritud kombinatsioon kahest aktiivsest koostisosast, harilik alang ja taimne hüaluroonhape, niisutavad ja turgutavad nahka. [Pre+Pro]biotic Essence on kiire toimega hooldus seerum, mis pakub nahale suurepärast niisutust. Tegemist on ülikerge tekstuuriga seerumiga, mis imendub nahka hetkega.
• Niisutab sügavuti – nahk on siledam ja pehmem
• Kaitseb – naha mikrobioom on tasakaalus, naha kaitsevõime tugevdatud
• Ergutab – nahk on tervem ja selle esialgsed funktsioonid on taastatud

 

Kasutamine

Kandke [Pre+Pro]biotic Essence hooldus seerumit nahale hommikul ja õhtul, pärast naha hoolikat puhastamist ning enne näoseerumit või hoopis selle asemel. Selle kerge ja värskendav veelaadne tekstuur imendub koheselt nahka. Sinu nahk on pehme ja elastne. [Pre+Pro]biotic Essence kasuliku mõju saavutamiseks piisab vaid mõnest tilgast. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

 

Koostisosad ja toimeained

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT, BENZOIC ACID, BIOTIN, CARBOMER, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, SOPHORA JAPONICA FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL