Bronze Shimmer Butter DARK

Õrnalt pruunistav ja säraandev keha võie tuubis kogu kehale (tume)

113 g
Tootekood: CNSC1173

Bronze Shimmer Butter DARK

Õrnalt pruunistav ja säraandev keha võie tuubis kogu kehale (tume)

113 g
Tootekood: CNSC1173

  • Sära kreemvõie
  • Tekstuur - õrn sädelus
22.68 €

206.18€/kg

Toote kirjeldus

Rikkalik kreemjas võie, niisutab ja toidab nahka ning annab nahale õrnalt pronksja jume ning sädeluse. Sobib juba päevitunud või tumedamale nahatüübile. Sisaldab moringa õli, mis on rikkalik rasvhapete, antioksüdantide ja C vitamiini pooles ning mangoseemne võiet mis on suurepärane rasvhapete, mineraalide ja vitamiinide allikas.

Kasutamine

Kandke kreemi masseerivate liigutustega kätele, jalgadele või kogu kehale.

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida toote kokkupuudet silmadega, kui see on juhtunud, loputage silmi rohke veega. Kui toote kasutamisest tekib allergiline reaktsioon, lõpetage toote kasutamine.Kui olete toodet allaneelanud, pöörduge koheselt arsti poole.

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water EAU), Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyl Dimethyl taurate Copolymer, Mica, Dimethiconol, Squalane, Polysorbate-60, Parfum (Fragnance) Cetearyl Glucoside, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Moringa Oil/Hydrogenated Moringa Oil Esters, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate) Hydroxyethyl Cellulose, Tocopherol (Vitemin E) Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, CI 77491 (Iron Oxides) CI77891 (Titanium Dioxide)