White Truffle Light Body Souffle

Valge trühvli baasil kehavõide suflee pumbaga pudelis

237 ml
Tootekood: CNSC1225

White Truffle Light Body Souffle

Valge trühvli baasil kehavõide suflee pumbaga pudelis

237 ml
Tootekood: CNSC1225

  • Kerge kreemvõie
20.67 €

86.13€/L

Toote kirjeldus

Kehakreemis sisaldub luksuslik valge trühvel, millele on lisatud Moringat ja Patšulit. Niisutav ja antioksüdante kreem pakub nahale sügavniisutust ning pehmendab ja rahustab kuiva ja karedat nahka. Tootel on looduslik puhas lõhn, looduslik aroom ja looduslik värv (värvaineid ei ole lisatud). Tuber Aestivumi (valge trühvli) ekstrakt on naha sära taastaja ja antioksüdant.
Moringa Oleifera ja seemneõli sisaldavad E-vitamiini, mis niisutavad nahka sügavuti. Patšuliõli rahustab ja toniseerib nahka. Tootes on kasutatud looduslike toimeaineid: sandlipuud, punast seedrit, vaniljekaun, lavendlit ja patšulit.

Kasutamine

Kandke kreemi masseerivate liigutustega kätele, jalgadele või kogu kehale. Hoiatus: Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida toote kokkupuudet silmadega.

Koostisosad ja toimeained

Water (Aqua) (EAU), Cyclopentasiloxane, Isopropyl Palmitate, Tuber Aestivum Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Patchouli Leaf Oil, Sandalwood Oil, Red Cedar Oil, Vanillin, Lavender Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Castor Seed Oil, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol Dimethiconol, C15-19 Alkane, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Hydroethylcellulose, Benzyl Alcohol, Moringa Oleifera Seed Oil, Maltol, Citric Acid, Aloe Vera Leaf Juice, Soybean Seed Extract, Lavender Flower/Leaf/Stem Extract, CI 77891 (Titanium Dioxide)