PLANT POTS - Strengthen + Repair Base Coat &Treatment

Kolmetoimeline naturaalse tooniga aluslakk, mis tugevdab, parandab ja hooldab kahjustatud küüsi.

14 ml
Tootekood: PPN009

PLANT POTS - Strengthen + Repair Base Coat &Treatment

Kolmetoimeline naturaalse tooniga aluslakk, mis tugevdab, parandab ja hooldab kahjustatud küüsi.

14 ml
Tootekood: PPN009

  • Tekstuur - neutraalne
  • Värv - Nude
14.7 €
Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

Kolmetoimeline aluslakk, mis tugevdab, parandab ja hooldab kahjustatud küüsi. Aluslakil on loomulik värvitoon, mis aitab küüntel paista tervetena ja säravatena. Ciate kõrgläikega rikkalikud lakid annavad küüntele geelitaolise viimistluse ja koosnevad kuni 80% looduslikest koostisosadest. Ülipika püsivusega aluslakk, mida on rikastatud Ciaté eksklusiivse küünehoolduskompleksiga.  Kolmetoimeline aluslakk, mille koostis sisaldab looduse kõige võimsamaid noorendavaid (bakuchiol) ja tugevdavaid (biotiin) ning parandavaid koostisosi (bambuseekstrakt). Lisaks sisaldavad Ciate küünehooldustooted Ciate patenteeritud tehnoloogiat. Pudelid on valmistatud taaskasutatud klaasist ja neil on taaskasutatav kork, samas kõik koostisosad on pärit jätkusuutlikust päritolust. Toodet on lihtne Ciaté ümarate servadega pintsliga peale kanda.

Kasutamine

Kasutada iseseisvana 2-3 korda nädalas.Võib kasutada ka aluslakina oma lemmik Ciate värvilaki alla. Enne värvilaki peale kandmist  lasta aluslakil kuivada.

Koostisosad ja toimeained

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Lactic acid, Isopropyl Alcohol, Phosphoric Acid, Bakuchiol, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Biotin, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Diacetone Alcohol, Aqua (Water), Alcohol Denat., Gluconolactone, Glycolic Acid, Malic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Squalane, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar MAple) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 , CI 77499 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5 Lake).