Intense Comfort Cream

Intensiivselt rahustav kreem. Ilurituaal Aleppost, Süüriast

50 ml
Tootekood: 1112002F

Intense Comfort Cream

Intensiivselt rahustav kreem. Ilurituaal Aleppost, Süüriast

50 ml
Tootekood: 1112002F

  • Sobib kuivale nahale
  • Nahka toitev
  • Nahka rahustav
  • Lõõgastav toime
  • Pump pudel
  • Sobib tundlikule nahale
60 €

1 200.00€/L

Hetkel otsas.

Toote kirjeldus

Intensiivselt toitev ja taastav kreem sobib ideaalselt kuivale ja väga kuivale ning niiskusevaesele nahale päeva- ja öökreemina
Sellel rikkalikult toitval ja niisutaval kreemil on pikaajaline toime kuivale nahale. Avokaado- ja seesamiõli ning mürri ja mee ekstrakti sisaldav kreem taastab ja toidab kuiva ja väga kuiva nahka. SOS hädaabi kreem kahjustatud nahale !

Kasutamine

Kanna kreemi igapäevaselt näole, kaelale ja dekolteele hommikul ja/või õhtul ka öökreemina. Talvel kui nahk on eriti tundlik ja kuiv, kasuta kreemi taastava näomaskina. Kanna kreem nahale paksu kihina ning mõne minuti möödudes vajadusel eemalda liigne kreem vatipadjakesega. Koostisained: Seesamiõli, avokaadoõli, orgaaniline mürr, orgaaniline mesi Aroom: kiviroosiku, nelgi ja sandlipuu essentsõlid, loodud tunnustatud Prantsuse parfümeeri Jean-Pierre Béthouard´ poolt.

Koostisosad ja toimeained

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, GLYCERIN, OCTYLDECANOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, SQUALANE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-75 STEARATE, PULLULAN, LECITHIN, CETETH-20, STEARETH-20, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CHLORPHENESIN, SORBITOL, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DISODIUM EDTA, MEL (HONEY) EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, ACACIA SENEGAL GUM, POTASSIUM SORBATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COMMIPHORA ABYSSINICA RESIN EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TREHALOSE, CITRIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, EUGENOL, LIMONENE, TOCOPHEROL.