Eau Egyptienne©

Egiptuse vesi. Ilurituaal Luxorist, Egiptusest

100 ml
Tootekood: 1123502F

Eau Egyptienne©

Egiptuse vesi. Ilurituaal Luxorist, Egiptusest

100 ml
Tootekood: 1123502F

  • Lõõgastav toime
  • Aroomiteraapia
55 €

550.00€/L

Toote kirjeldus

Lummav 11 eeterliku fütoaromaase õli segu , millel on tunnustatud meeli rahustav toime  (papüürus, roos, piparmünt, geenium, küpress, jasmiin, viiruk, ...), värskendab ja köidab. 

Aroomivee lõhnakomponendid pärinevad iidsest viirukisegu Kyphil retseptist, mis sisaldas 11 eeterlikku õli ja mis loodi esmakordselt esimese naisvaarao Hatšepsuti tarbeks. Hatšepsut oli vaarao Thutmosis I ja tema esimese naise ainus ellujäänud tütar, kes on üks vähestest teadaolevatest naisvaaraodest, 15. sajandil e.m.a kes valitses Vana-Egiptuse üle. Olles vaimustuses aroomide ja vürtside mõjuvõimust, korraldas ta hulljulgeid uurimisreise Eritreasse, otsimaks haruldasi parfüüme. Kyphil lõhna tõi ta kaasa ühelt oma fantastiliselt reisilt. Kyphil’i teatakse tänaseni kui kõige vanemat lõhna kompositsiooni. Eau Egyptienne© lõhna on loonud tuntud prantsuse parfümeer Olivia Giacobetti. Egiptuse aroomiveel on jõud suigutada sind magusasse unne, peletades eemale päevamured ja tuues meelerahu. Cinq Mondes Egiptuse vesi on sissejuhatus sinu uutele spaa rännakutele.

Kasutamine

Pihusta lõhna igapäevaselt kehale ja juustele, mis loob puhtuse, lõdvestatuse ja heaolu tunde. Pingelisel ajal aitab konsentreeruda. Rahustava toime saavutamiseks pihusta oma padjale või kodutekstiilidele. Kasutades lõhna hommikuti peale dušši saad toniseeriva ja värskendava efekti. Kuumadel suvepäevadel hoia lõhna külmkapis, mis annab eriti jahutava ja värskendava efekti. Aroomibukett: Organiline lootose õie ekstrakt,11 essentsõli vastavalt Kyphi retseptile: papüürus, roos, münt, kurereha, küpress, kadakas, mürripuu, jasmiin, köömen, viirukipuu, mastiksipistaatsia vaik.

 

Koostisosad ja toimeained

Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Linalool, Eugenol, Limonene, Citronellol, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Citric Acid, Geraniol, Benzyl Benzoate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Citral, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.