Cuccio Pomegranate & Fig Spa To Go Kit

Granaatõuna ja viigimarja ekstraktide baasil kodune spaa komplekt.

Komplekt
Tootekood: CNMK2502

Cuccio Pomegranate & Fig Spa To Go Kit

Granaatõuna ja viigimarja ekstraktide baasil kodune spaa komplekt.

Komplekt
Tootekood: CNMK2502

70.87 €

Toote kirjeldus

Komplekt sisaldab 4 toodet:
Sea Salts Exfoliant Pomegranate & Fig/ Meresoolaga koorija 240g
Cuccio mineraalidega ja erinevate looduslike õlidega rikastatud meresoolakoorija on ideaalseks tooteks naha koorimisel ja poleerimisel kätel, jalgadel või kogu kehal. Koorija sisaldab meresoola aitamaks vabaneda surnud naharakkudest ning Koorija sisaldab meresoola aitamaks vabaneda surnud naharakkudest ning noorendava ja taaselustava toimega granaatõuna ja viigimarja ekstrakte. Kasutamine: Alustage õrnalt koorimist kuival nahal, vajadusel niisutage nahka, leevendades sellega mehhaanilist koorivat toimet. Eemaldage koorija jäägid nahalt sooja vee või niiske rätikuga. Kuivatage ja kreemitage naha pind. Cuccio soolakoorijad ei ummista äravoolu torusid, sest nad on looduslikku päritolu ning ei sisalda plastikut ega pimssi.
Pomegranate & Fig Butter/ niisutav kreemvõie 226g
Intensiivselt niisutav kreemvõie rahustab ja pehmendab nahka. Looduslikud antioksüdandid granaatõun ja viigimari omavad tugevat vanenemisvastast ja taaselustavad toimet. See unikaalne kooslus aitab märgatavalt hajutada kortse ning hoiab naha heas toonuses ja noorena. Kohene tulemus, jätab naha siidiselt pehmeks ilma rasvaseks tegemata. Patenteeritud 24-tunnine niisutus: ajajooksul vabanevad niisutavad toimeained eralduvad nahka iga kahe tunni järel, mis tagab 10 kordse niisutuse. Kasutamine: Kandke kreemi masseerivate liigutustega kätele, jalgadele või kogu kehale.
Pomegranate & Fig Conditioning Butter Stick/ küünenaha ümbrust niisutav ja toitev pliiats 1,6g
Pliiats sisaldab taaselustavaid granaatõuna ja viigimarja ekstrakte, sheavõid, A ja E vitamiini ning oliiviõli, mis niisutavad ja toidavad küünenahkasid. Hoolitsetud küünenahad tagavad tervete küünte kasvu. Plastikust ümbrist saab kasutada küünenahkade tagasilükkamiseks. Kasutamine: Kandke pliiatsiga toodet õrnalt küünenahkadele ja seejärel masseerige kuni imendumiseni.
Pomegranate & Fig Scentual Spa Elixir/ lõhna eliksiir sprei pudelis 60ml
Cuccio lõhna eliksiiri sobib kasutamiseks ruumi, voodipesu või rätuikute lõhnastamiseks. Eliksiiri on ohutu põletada ka õlilambis, et aroom ruumis kestaks kauem.