Precious Concentrate

Väärtuslik noorendav seerum silma ja huuleümbrusele.Ilurituaal Kyotost, Jaapanist

30 ml
Tootekood: 1112013F

Precious Concentrate

Väärtuslik noorendav seerum silma ja huuleümbrusele.Ilurituaal Kyotost, Jaapanist

30 ml
Tootekood: 1112013F

  • Niisutav toime
  • Sära andev toime
  • Silma- ja huuleümbruse hooldus
  • Pinguldav ja tõstev toime
  • Nahka toitev
  • Seerum
  • Pigmendilaike vähendav
  • Vanenemisvastane toime
  • Kortsudevastane toime
165.01 €

5 500.33€/L

Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

7

kuni 7 aasta jooksul tekkinud nahakahjustused kaovad vaid 4 nädalaga

Kliiniline test viidi läbi 56 päeva jooksul 12 inimesel. Keskmine tulemus saavutati 4.2 aasta jooksul 24 inimeselt.

Toote kirjeldus

Väärtuslik vananemisvastane seerum pinguldab silub kortsujooni ja helendab pigmendilaike ja silma- ning huuleümbruse piirkonda.
Precious Concentrate® on ideaalne vananemisvastane seerum silma- ja huuleümbrusele, tumedatele ja turses silmaümbrustele ning kogu näo miimikakortsudele. Seerumi ja kreemi kasutamise tulemusena on nahk rohkem pingul, kortsud taanduvad ja nahk on niisutatud ning nägu saab noorema väljanägemise.

Koostiained: patenteeritud koostisaine lipiidide aktiivkompleks – tugevdav toime, patenteeritud koostisaine kaeraekstrakt (avena sativa) – pinguldav toime, patenteeritud koostisaine peptiid – noorendav toime, arbutiin – kirgastav, hüaluroonhape (taimne) – niisutav toime, lootose õite ja pronks-lutiklille (Shiso) looduslikud ekstraktid- pärlmutter ekstrakt

Aroom: lootos, vesiroos ja seeder, loodud tunnustatud Prantsuse parfümeeri Dora Arnaud´poolt.

Kasutamine

Kanna hommikuti ja/või õhtuti Precious Concentrate® seerumit puhtale nahale õrnadele piirkondadele (silmad, huuled, kortsudega ja pigmendilaikudega alad), seejärel isiklik Precious Elixir®. Kanna Precious Cream® kreemi näole hommikuti, kaelale ja dekolteele. Precious Concentrate® seerum sisaldab suuremas kontsentratsioonis toimeaineid ja on kergema tekstuuriga kui Precious Cream®.

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cocoglycerides, Pentylene Glycol, Isostearyl Alcohol, Jojoba Esters, Caprylic/Capric Triglyceride, Arbutin, Butylene Glycol Cocoate, Mica, Hydroxyethyl Urea, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Ceteareth-20, Parfum (Fragrance), Carbomer, Nacre Powder (Mother Of Pearl Powder), Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Ethylcellulose, Urea, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Ammonium Lactate, Geranylgeranylisopropanol, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethanolamine, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Alpha-Isomethyl Ionone, Nelumbo Nucifera (Sacred Lotus) Flower Extract, Limonene, Perilla Frutescens Leaf Extract, Tocopherol, Potassium Sorbate, Palmitoyl Tripeptide-38.