Flowers Rain Tonic

Lillevihma niisutav ja kaitsev sprei näole ja dekolteele 100ml

100ml tk
Tootekood: 1113500F

Flowers Rain Tonic

Lillevihma niisutav ja kaitsev sprei näole ja dekolteele 100ml

100ml tk
Tootekood: 1113500F

  • Niisutav toime
  • Kõik nahatüübid
  • Kaitseb saastatuse eest
  • Sobib tundlikule nahale
30 €
Hetkel otsas.

Tõestatud efektiivsus

80%

naised leiavad, et nende nahk on rohkem säravam

70%

naha mugavustunne paranenud

Kliinilisel testil osales 4 nädala jooksul 20 inimest.

95%

leiavad, et nende nahk on koheselt niisutatud ja värske

Kliinilisel testil osales 4 nädala jooksul 20 inimest.

97%

orgaanilised koostisosad

Toote kirjeldus

Lillevihma niisutav ja kaitsev toonik. Ilurituaal Bali`lt, Indoneesia Kaitske oma jumet saastunud linnakeskkonnas. Bali traditsioonilise farmakoloogia retseptil põhinev toode sisaldab bio-kaitset, et säästa naharakke keskkonna kahjuliku mõju eest. Tänu Bali lillede pehmetele happeekstraktidele moodustub nahale taimne õrn kaitseloor, nahk on niisutatud ja sära taastatud. Sprei on sobiv toode kõikidele nahatüüpidele, nii kuivale kui ka tundlikule nahale, kuna pakub kohest kaitset ja niiskust ning nahk püsib kaua niisutatuna. Mitte kleepuva tekstuuriga toode muudab naha säravaks ja peen sidrunheina ning kardemoni aroom värskendab ühtlasi ka meeleolu. Aroomimeister Jean-Pierre Behouart.

Kasutage toodet, kui *Soovite ma näonahka ja kaela niisutada mistahes olukorras *Soovite oma näonahka kaitsta linnakeskkonnas *Tunnete, et nahk on pärast puhastamist kuiv *Soovite väsinud ja stressis nahka leevendada *Soovite kuiva siseruumi õhu tõttu nahka niisutada *Soovite tursunud nahka silendada* *Olete lennureisil*

Koostisained: Freesia, Valge liilia ja Hibiskus.

Kasutamine

Pihustage toodet umbes 20-30 cm kauguselt näole, hoidke silmad kinni. Patsutage kergelt paremaks imendumiseks. Kui tunnete, et näonahk ja kael ning dekoltee on kuiv, võite spreid igal ajal nahale pihustada, ka meigitud näole. Toode jätab nahale mati viimistluse.

 

Koostisosad ja toimeained

Aqua (Water), Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Pyrus Malus (Apple) Juice, Prunus Persica (Peach) Juice, Hordeum Vulgare Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Parfum (Fragrance), Hibiscus Sabdariffa (Roselle) Flower Extract, Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Sodium Hydroxide, Melia Azadirachta (Neem) Extract, Glyceryl Caprylate, Linalool, Lilium Candidum (Madonna Lily) Flower Extract, Citric Acid, Citral, Glyceryl Undecylenate, Freesia Alba Flower Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Potassium Sorbate, Tocopherol.